SHINEN OP JOUW KINDERFEESTJE!

Kinderfeestje

Dus jij wil jouw kinderfeestje in Likeland houden? Dat vinden wij natuurlijk meer dan fabulous!! Wij zijn dol op feestjes en een verjaardag mag gevierd worden!!

Wanneer kom je shinen?

Voor wie is dit kinderfeest?

Onze kinderfeestjes zijn bedoeld voor kids t/m 13 jaar die dol zijn op schitteren, shinen, foto’s en TikTok video’s maken! Een verjaardagsfestijn vastleggen als kleurrijk bommetje van plezier. We zingen tenslotte niet voor niets IN DE GLORIA en HIEPERDEPIEP HOERA! Een nieuw levensjaar moet je spectaculair inluiden!!

Goed is om te weten is dat de decors gebouwd zijn als ondersteuning voor het maken van toffe foto’s en video’s. Vrolijke dansmoves en jezelf onderdompelen in een kilo confetti dat willen we zien! Wij vertrouwen erop dat de begeleiders ervoor zorgen dat de feestneuzen liefdevol met onze ruimtes omgaan. De decors zijn namelijk niet zo geschikt voor wildebrassen en klimpartijen. Dat kan trouwens bij onze buurtjes van Dippie Doe juist weer wel!

Kosten en voorwaarden

Geef je feestje nog meer shine!

Boek tijdens je kinderfeestje nog een extra activiteit erbij!

Professionele visagist – Facepaint (2 uur)

WOOHOO! Klinkt leuk!

Dan plannen we heel graag een feestje met jou in. Stuur een mailtje naar onze feestcommissie via info@likeland.nl met jouw contactgegevens, de voorkeursdatum en het aantal personen dan nemen we z.s.m. contact met je op!

Kinderfeestje Likeland events