VOOR AL JOUW VRAGEN OVER LIKELAND.

Likeland vragen FAQ Instagram museum

Veelgestelde vragen

Ha! Op deze FAQ pagina hebben we alle vragen verzameld die ons het meest worden gesteld. Handig dus voor als je ergens over twijfelt of gewoon benieuwd bent. Staat jouw antwoord er toch niet tussen? Dan mag je ons jouw vraag per mail stellen. Het adres vind je natuurlijk tussen onderstaande antwoorden! ūüėČ

Bezoek Likeland

Likeland is het eerste Pop-up Instagram Museum van Zuid-Nederland. In Likeland maak je zelf de leukste foto’s en video’s met behulp van onze over-de-top vrolijke decors. Wees creatief, speel met de ruimte en vul jouw social media met de meest likeable versie van jezelf!

Likeland is bedoeld voor kleurrijke en glinsterende paradijsvogels die actief zijn op social media en/of van foto’s maken houden. De iets jongere bezoeker moet er rekening mee houden dat de decors niet geschikt zijn om actief in te spelen.

Je hebt 2 uur de tijd om van alle decors gebruik te maken en te switchen van ruimte wanneer je maar wil. Houd daarbij altijd rekening met de 1,5 meter afstand. Gun andere bezoekers, net als jijzelf, hun eigen moment bij de decors.

Iedereen is welkom in Likeland! Wel moet je er rekening mee houden dat de decors zijn gebouwd voor het maken van kleurrijke en originele foto’s. De decors zijn niet geschikt om actief in te spelen en dus minder geschikt voor hele jonge kinderen.

We willen alle Likelanders een kans geven om het beste uit hun bezoek te halen en vragen daarom om onze jongste bezoekers niet vrij in de ruimte te laten spelen. Kinderen t/m 12 jaar moeten begeleid worden door een volwassene.

Zeker weten! Je mag helemaal losgaan! Vergeet @likeland.nl en #likeland en niet te noemen in jouw socials en word binnen no time een echte influencer.

Ga je het groots aanpakken? We leggen hier geen beperkingen op, tenzij je een rails wilt leggen voor een dolly (camera op wielen), dan moeten we het vooraf weten.¬†Muziek-, video-, (semi)professionele- en commerci√ęle opnames kunnen tegen betaling plaatsvinden. Opnames moeten vooraf worden aangemeld via¬†info@likeland.nl. Teams zonder vooraf aangevraagde toestemming en registratie krijgen geen toegang tot Likeland. Mail jouw aanvraag naar info@likeland.nl.

Een tijdslot duurt 2 uur. Daarna vragen we je om plek te maken voor nieuwe bezoekers.

Kinderen t/m 12 jaar moeten begeleid worden door een volwassene. Per 4 kinderen moet er minimaal één begeleider mee naar Likeland.

 • Wees creatief, doe gezellig en maak plezier! Speel de hoofdrol in jouw eigen verhaal!
 • Alle spullen die je niet nodig hebt voor jouw Perfect Pictures laat je in een kluisje
 • Maak alleen foto‚Äôs en video‚Äôs van mensen die daar toestemming voor geven
 • Gun je mede instalovers hun moment om te shinen. Kies bij drukte een ander decor
 • Maak maximaal gebruik van de decors, maar ga liefdevol met ze om
 • Rock je sokken! Schoenen uit in de ballenbak!
 • Laat het geluid van je telefoon aan, zodat je niet kopje onder in de ballenbak hoeft als je je telefoon laat vallen
 • (Semi)professionele en commerci√ęle opnames moeten vooraf zijn aangemeld
 • Eten en drinken is niet toegestaan
 • Volg de aanwijzingen van onze medewerkers op
 • Door het betreden van Likeland ga je akkoord met onze algemene voorwaarden
  Check  de algemene voorwaarden
 • Wees lief voor elkaar en voor de ruimtes
 • Have fun en tag us! #likeland @likeland.nl

We leggen hier geen beperkingen op, tenzij je een rails wilt leggen voor een dolly (camera op wielen), dan moeten we het vooraf weten.¬†Muziek-, video-, (semi)professionele- en commerci√ęle opnames/beelden kunnen tegen betaling plaatsvinden.

Opnames moeten vooraf worden aangemeld via info@likeland.nl. Teams zonder vooraf aangevraagde toestemming en registratie krijgen geen toegang tot Likeland. Als je niet in bezit bent van professionele apparatuur, maar daar wel gebruik van wenst te maken dan kun je een aanvraag doen via info@likeland.nl of direct bij ons een professionele fotograaf huren.

Je goede humeur, je creativiteit en alles wat je nodig hebt om het perfecte plaatje te schieten. Alle andere spullen laat je achter in een locker.

Er zijn gratis lockers aanwezig bij de entree. Hierin laat je alle spullen achter die je niet nodig hebt om jouw perfecte plaatjes te schieten.

We houden ons vanwege COVID-19 aan de laatste richtlijnen van het RIVM. Om de 1,5 meter afstand te kunnen garanderen laten we per tijdslot een beperkt aantal bezoekers toe. Tijdens het boeken van de tickets zal het systeem aangeven of er voldoende plek is.

Momenteel mogen wij zonder toegangstest op onze doorstroomlocatie de maximale capaciteit van onze ruimte benutten. Dat betekent dat er geen maximaal aantal bezoekers zit aan de grootte van jouw groep. Wel moeten jullie onderling de 1,5 meter tot elkaar en andere bezoekers respecteren, tenzij jullie tot hetzelfde huishouden behoren of jonger zijn dan 13 jaar.

Raadpleeg de website van het RIVM voor de meest actuele richtlijnen.

Likeland is het makkelijkst bereikbaar met de auto. Kom je op de fiets? Ook geen probleem, want je kan zowel je auto als je fiets voor de deur parkeren. Er zijn geen oplaadmogelijkheden. Een parkeermunt voor de auto kost ‚ā¨4,- en is verkrijgbaar bij de kassa.

Het adres is Ekkersweijer 7, 5681 RZ in Best. Raadpleeg Google Maps voor de meest actuele route per auto, OV of met de fiets. Kijk op bezoek ons voor meer informatie.

Jazeker! Kleine feestjes of grote evenementen, wij maken het graag mogelijk! Kom je met 10 personen of meer of wil je (een deel van) Likeland afhuren, neem dan contact met ons op via info@likeland.nl. Wij houden ons aan de actuele coronaregels van het RIVM.

Je bezoek maak je extra bijzonder als je deze laat vastleggen door een professionele fotograaf. Wij regelen dat graag voor je. Meer informatie kun je opvragen bij Evelien Emonds op +316 – 46 390 244 of via info@likeland.nl.

Kinderwagens kunnen niet mee naar binnen. We hebben een speciale parkeerplaats in de centrale hal aangelegd. ūüėČ Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor schade, diefstal en/of verlies van persoonlijke eigendommen.

Er zijn een aantal gelijkvloerse decors, maar er wordt ook gebruik gemaakt hoogteverschillen en onverharde ondergronden. Indien gewenst kunnen wij samen doornemen of we een bezoek voor jou mogelijk kunnen maken. Je kunt ons bereiken via info@likeland.nl.

Woohoooo! Het dragen van een mondkapje is niet langer verplicht. Wij willen jouw allergrootste en mooiste lach zien.

Volg onze social mediakanalen om up-to-date te blijven van Likeland, de special events, workshops en meer!

Check eerst onze FAQ pagina voor de meest gestelde vragen. Is je vraag dan nog niet beantwoord? Stuur ons een mail op info@likeland.nl met jouw vraag en contactgegevens dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op (tijdens kantooruren).

Tickets en groepsboekingen

Nee, we kunnen de QR-code ook scannen vanaf je telefoon. Dat scheelt weer papier!

Een regulier ticket kost ‚ā¨19,95. Kinderen tot en met 12 jaar krijgen korting en betalen ‚ā¨15,95 voor een kidsticket.

Nee, tickets zijn uitsluitend online te boeken tot 15 minuten voor aanvang van het tijdslot. Dit om wachttijd aan de deur te beperken en de 1,5 meter afstand te kunnen garanderen.

Dat doen wij om wachtrijen te beperken en toezicht te kunnen houden op het aantal aanwezige bezoekers in Likeland i.v.m. COVID-19 regels. Kom om die reden ook niet eerder dan 15 minuten voor de start van jouw tijdslot.

Reguliere tickets zijn beschikbaar voor bezoekers vanaf 13 jaar. Kinderen t/m 12 jaar krijgen korting op het reguliere ticket. Zij kunnen gebruik maken van een kidsticket.

Je kan tot 2 uur doorbrengen in de kamers van Likeland. Daarna vragen we je om ruimte bieden aan nieuwe bezoekers, zodat we ook aan hen de 1,5 meter kunnen garanderen.

Je¬†hebt in het begin van de¬†lockdown¬†van ons een toegangscode¬†ontvangen, waarmee je in¬†de¬†ticketshop een nieuw bezoek kan plannen.¬†Na het selecteren van de tickets¬†kan je¬†bij ‚Äėkortingscode‚Äô¬†je code in voeren. Het ticketbedrag zal komen te vervallen. De nieuwe tickets ontvang je per e-mail. Je kan de tickets printen of vanaf je mobiel laten scannen¬†bij de entree.

Dit is enkel mogelijk wanneer je kampt met klachten die coronagerelateerd zijn. Hiervoor kun je een mailtje sturen naar info@likeland.nl.

Vanwege de coronamaatregelen zijn we een hele tijd gesloten zijn geweest. Daarom vinden wij dat er niet genoeg tijd is geweest om het model in jou een podium te geven. We hebben besloten om de einddatum van Pop-up Likeland te verlengen! Je bent nog de hele zomer welkom!!

Om de (jong)volwassenen rustig de tijd te geven om hun kiekje te schieten, hebben we de kindvrije tijdsloten in het leven geroepen. Op deze tijdsloten zijn alleen bezoekers vanaf 13 jaar met een regulier ticket welkom. Het kidsticket is voor deze tijdsloten niet geldig of te bestellen in de ticketshop. 

We zijn dol op kids, maar we gunnen de volwassen kinderen onder ons ook wat eigen tijd. Kinderen t/m 12 jaar zijn daarom welkom op de volgende uren:
Woensdag: 12:00 – 18:00
Vrijdag: 12:00 – 18:00
Zaterdag: 11:00 – 15:00
Zondag: 11:00 – 15:00

Even geen behoefte aan jonge kindjes om je heen? Boek dan een tijdslot in één van de kindervrije tijdsloten:
Vrijdag: 18:00 – 22:00
Zaterdag: 17:00 – 19:00
Zondag: 17:00 – 19:00

Wij houden ons aan de regels van de AVG. Daarnaast gebruiken wij jouw gegevens volgens de regels van het RIVM als dit nodig blijkt.

Nee, je museumkaart is niet geldig in Likeland.

Likeland vragen FAQ Instagram museum

Volg Likeland op

COVID-19

Jouw gezondheid staat voorop! We snappen dus dat je misschien wat vragen hebt over de coronamaatregelen. Wij hebben daarom een covid-19 protocol opgesteld om je een veilig bezoek aan Likeland te garanderen.

Voor de meest actuele informatie kan je altijd op de site van de RIVM terecht. Wij worden door hen gezien als doorstroomlocatie.