VOOR AL JOUW VRAGEN OVER LIKELAND.

Likeland instagram museum tiktok faq vraag

Veelgestelde vragen

Bezoek Likeland

Likeland is het eerste Pop-up Instagram Museum van Zuid-Nederland. In Likeland maak je zelf de leukste foto’s en video’s met behulp van onze over-de-top vrolijke decors. Wees creatief, speel met de ruimte en vul jouw social media met de meest likeable versie van jezelf!

Iedereen is welkom in Likeland. We willen alle Likelanders een kans geven om het beste uit hun bezoek te halen en vragen daarom om onze jongste bezoekers niet vrij in de ruimte te laten spelen. Kinderen tot en met 12 jaar moeten begeleid worden door een volwassene.

Je goede humeur, je creativiteit en alles wat je nodig hebt om het perfecte plaatje te schieten. Alle andere spullen laat je achter in een locker.

Een tijdslot duurt 2 uur. Daarna vragen we je plek te maken voor nieuwe bezoekers.

Kinderwagens kunnen niet mee naar binnen. We hebben een speciale parkeerplaats in de centrale hal aangelegd. 😉 Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor schade, diefstal en/of verlies van persoonlijke eigendommen.

Je bezoek maak je extra bijzonder als je deze laat vastleggen door een professionele fotograaf. Wij regelen dat graag voor je. Meer informatie kun je opvragen bij Evelien Emonds op +316 – 46 390 244 of via info@likeland.nl.

Jazeker! Kleine feestjes of grote evenementen, wij maken het graag mogelijk! Kom je met 10 personen of meer of wil je (een deel van) Likeland afhuren, neem dan contact met ons op via info@likeland.nl. Wij houden ons aan de actuele coronaregels van het RIVM.

Er zijn gratis lockers aanwezig bij de entree. Hierin laat je alle spullen achter die je niet nodig hebt om jouw perfecte plaatjes te schieten.

Volg onze social mediakanalen om up-to-date te blijven van Likeland, de special events, workshops en meer!

 • Wees creatief, doe gezellig en maak plezier! Speel de hoofdrol in jouw eigen verhaal!
 • Alle spullen die je niet nodig hebt voor jouw Perfect Pictures laat je in een kluisje
 • Maak alleen foto’s en video’s van mensen die daar toestemming voor geven
 • Gun je mede instalovers hun moment om te shinen. Kies bij drukte een ander decor
 • Maak maximaal gebruik van de decors, maar ga liefdevol met ze om
 • Rock je sokken! Schoenen uit in de ballenbak!
 • Laat het geluid van je telefoon aan, zodat je niet kopje onder in de ballenbak hoeft als je je telefoon laat vallen
 • (Semi)professionele en commerciële opnames moeten vooraf zijn aangemeld
 • Eten en drinken mag alleen op de daarvoor aangewezen plekken
 • Volg de aanwijzingen van onze medewerkers op
 • Door het betreden van Likeland ga je akkoord met onze algemene voorwaarden
  Check  de algemene voorwaarden
 • Wees lief voor elkaar en voor de ruimtes
 • Have fun en tag us! #likeland @likeland.nl

Je hebt 2 uur de tijd om van alle decors gebruik te maken en te switchen van ruimte wanneer je maar wil. Houd daarbij altijd rekening met de 1,5 meter afstand. Gun andere bezoekers, net als jijzelf, hun eigen moment bij de decors.

We leggen hier geen beperkingen op, tenzij je een rails wilt leggen voor een dolly (camera op wielen), dan moeten we het vooraf weten. Muziek-, video-, (semi)professionele- en commerciële opnames kunnen tegen betaling plaatsvinden. Opnames moeten vooraf worden aangemeld via info@likeland.nl. Teams zonder vooraf aangevraagde toestemming en registratie krijgen geen toegang tot Likeland. Als je niet in bezit bent van professionele apparatuur, maar daar wel gebruik van wenst te maken dan kun je een aanvraag doen via info@likeland.nl of direct bij ons een professionele fotograaf huren.

Likeland is het makkelijkst bereikbaar met de auto. Het adres is Ekkersweijer 7, 5681 RZ in Best. Raadpleeg Google Maps voor de meest actuele route per auto, OV of met de fiets. Kijk op bezoek ons voor meer informatie.

Zeker weten! Je mag helemaal losgaan! Vergeet @likeland.nl en #likeland en niet te noemen in jouw socials en word binnen no time een echte influencer. Ga je het groots aanpakken? We leggen hier geen beperkingen op, tenzij je een rails wilt leggen voor een dolly (camera op wielen), dan moeten we het vooraf weten. Muziek-, video-, (semi)professionele- en commerciële opnames kunnen tegen betaling plaatsvinden. Opnames moeten vooraf worden aangemeld via info@likeland.nl. Teams zonder vooraf aangevraagde toestemming en registratie krijgen geen toegang tot Likeland. Mail jouw aanvraag naar info@likeland.nl.

Ja, het dragen van een mondkapje is verplicht voor bezoekers vanaf 13 jaar. Je mag echter bij de fotomomenten eventjes het mondkapje afzetten om de foto te maken. Wanneer je naar het volgende fotomoment loopt dien je het mondkapje echter direct weer op te zetten.

We houden ons vanwege COVID-19 aan de laatste richtlijnen van het RIVM. Daarnaast laten we vanwege de 1,5 meter regel per tijdslot een beperkt aantal bezoekers toe. Tijdens het boeken van de tickets zal het systeem aangeven of er voldoende plek is. Raadpleeg de website van het RIVM voor de meest actuele richtlijnen.

Buiten de eigen woning geldt dat maximaal 4 personen in groepsverband ergens heen mogen gaan of iets mogen ondernemen. Kinderen tot en met 12 jaar tellen hierbij niet mee en er geldt hiervoor een uitzondering voor mensen die op 1 adres wonen.

Er zijn een aantal gelijkvloerse decors, maar er wordt ook gebruik gemaakt hoogteverschillen en onverharde ondergronden. Indien gewenst kunnen wij samen doornemen of we een bezoek voor jou mogelijk kunnen maken. Je kunt ons bereiken via info@likeland.nl.

Check eerst onze FAQ pagina voor de meest gestelde vragen. Is je vraag dan nog niet beantwoord? Stuur ons een mail op info@likeland.nl met jouw vraag en contactgegevens dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op (tijdens kantooruren).

Tickets en groepsboekingen

Nee, tickets zijn alleen online te boeken tot 15 minuten voor aanvang van het tijdslot.

Dat doen wij om wachtrijen te beperken en toezicht te kunnen houden op het aantal aanwezige bezoekers in Likeland i.v.m. COVID-19 regels. Kom om die reden ook niet eerder dan 15 minuten voor de start van jouw tijdslot.

Nee, we kunnen de QR-code ook scannen vanaf je telefoon. Dat scheelt weer papier!

Je kan tot 2 uur doorbrengen in de kamers van Likeland. Daarna vragen we je om ruimte bieden aan nieuwe bezoekers, zodat we ook aan hen de 1,5 meter kunnen garanderen.

Wij houden ons aan de regels van de AVG. Daarnaast gebruiken wij jouw gegevens volgens de regels van het RIVM als dit nodig blijkt.

Nee, je museumkaart is niet geldig.

Dit is enkel mogelijk wanneer je kampt met klachten die corona gerelateerd zijn. Hiervoor kun je een mailtje sturen naar info@likeland.nl.

Je ontvangt van ons een mail met een code waarmee je via de ticketshop een nieuwe datum kan plannen.

Omdat we vanwege de coronamaatregelen tot 3 maart gesloten zijn, vinden wij dat er niet genoeg tijd overblijft om het model in jou een podium te geven. Daarom hebben we besloten om de einddatum van Pop-up Likeland tot de zomer te verlengen!!

Vanwege de lockdown is Likeland helaas tot nader orde volledig gesloten. Wij zijn echter wel bereikbaar voor het plannen van toekomstige commerciële aanvragen via info@likeland.nl

Een ticket voor volwassenen kost €19,95. Voor kinderen tot en met 12 jaar kost een ticket €15,95.

Load More

Likeland instagram museum tiktok faq vraag

Volg Likeland op

COVID-19

Jouw gezondheid staat voorop. Wij hebben een covid-19 protocol opgesteld om je een veilig bezoek aan Likeland te garanderen.