VOOR AL JOUW VRAGEN OVER LIKELAND.

Likeland vragen FAQ Instagram museum

Veelgestelde vragen

Op deze FAQ pagina hebben we de meest gestelde vragen verzameld. Handig voor als je ergens over twijfelt of gewoon benieuwd bent. Stuur ons gerust een mailtje als jouw vraag er niet tussen staat. 

Bezoek Likeland

Goed nieuws, want onze Pop-up is de hele zomer geopend!! Likeland blijft t/m 21 augustus 2022 gevestigd in Eventcentre Aquabest. Tijd voor jou om te komen shinen dus!

Dat betekent ook dat we nog maar een paar maanden open zijn. Daar wil jij bij zijn! En daarom staan de entreetickets nu tijdelijk met korting in de ticketshop!

Likeland is het eerste Pop-up Instagram Museum van Brabant. In Likeland maak je zelf de leukste foto’s en video’s met behulp van onze over-de-top vrolijke decors. Wees creatief, speel met de ruimte en vul jouw social media met de meest likeable versie van jezelf!

Likeland is bedoeld voor kleurrijke en glinsterende paradijsvogels die actief zijn op social media en/of van foto’s maken houden. De iets jongere bezoeker moet er rekening mee houden dat de decors niet geschikt zijn om actief in te spelen.

Iedereen is welkom in Likeland! Wel moet je er rekening mee houden dat de decors zijn gebouwd voor het maken van kleurrijke en originele foto’s. De decors zijn niet geschikt om actief in te spelen en dus minder geschikt voor hele jonge kinderen.

We willen alle Likelanders een kans geven om het beste uit hun bezoek te halen en vragen daarom om onze jongste bezoekers niet vrij in de ruimte te laten spelen. Kinderen t/m 12 jaar moeten begeleid worden door een volwassene van minimaal 18 jaar oud. De begeleider dient ook in het bezit te zijn van een toegangsbewijs.

Kinderen t/m 12 jaar moeten begeleid worden door een volwassene van minimaal 18 jaar oud. Per 4 kinderen moet er minimaal één begeleider mee naar Likeland. De begeleider dient in het bezit te zijn van een geldig toegangsbewijs.

In hun enthousiasme willen onze jonge bezoekers wel eens vergeten dat de decors niet gebouwd zijn om in te spelen. Voor de veiligheid van deze supersterren verzoeken we de begeleider om hier alert op te zijn.

 • Wees creatief, doe gezellig en maak plezier! Speel de hoofdrol in jouw eigen verhaal!
 • Alle spullen die je niet nodig hebt voor jouw Perfect Pictures laat je in een kluisje
 • Maak alleen foto’s en video’s van mensen die daar toestemming voor geven
 • Gun je mede instalovers hun moment om te shinen. Kies bij drukte een ander decor
 • Maak maximaal gebruik van de decors, maar ga liefdevol met ze om
 • Rock je sokken! Schoenen uit in de ballenbak!
 • Laat het geluid van je telefoon aan, zodat je niet kopje onder in de ballenbak hoeft als je je telefoon laat vallen
 • (Semi)professionele en commerciële opnames moeten vooraf zijn aangemeld
 • Eten en drinken is niet toegestaan
 • Volg de aanwijzingen van onze medewerkers op
 • Door het betreden van Likeland ga je akkoord met onze algemene voorwaarden
  Check  de algemene voorwaarden
 • Wees lief voor elkaar en voor de ruimtes
 • Have fun en tag us! #likeland @likeland.nl

Een tijdslot duurt 2 uur. Daarna vragen we je om plek te maken voor nieuwe bezoekers. Je hebt 2 uur de tijd om van alle decors gebruik te maken en te switchen van ruimte wanneer je maar wil. Houd daarbij altijd rekening met de 1,5 meter afstand. Gun andere bezoekers, net als jijzelf, hun eigen moment bij de decors.

Er zijn een aantal gelijkvloerse decors, maar er wordt ook gebruik gemaakt hoogteverschillen en onverharde ondergronden. Er is een toilet voor mindervalide bezoekers aanwezig. Indien gewenst kunnen wij samen doornemen of we een bezoek voor jou mogelijk kunnen maken. Je kunt ons bereiken via info@likeland.nl.

Je goede humeur, je creativiteit en alles wat je nodig hebt om het perfecte plaatje te schieten gaat mee naar binnen. Alle andere spullen laat je achter in een locker. Er zijn gratis lockers aanwezig bij de entree.

Zeker weten! Je mag helemaal losgaan! Vergeet @likeland.nl en #likeland en niet te noemen in jouw socials en word binnen no time een echte influencer.

Ga je het groots aanpakken? We leggen hier geen beperkingen op, tenzij je een rails wilt leggen voor een dolly (camera op wielen), dan moeten we het vooraf weten. Muziek-, video-, (semi)professionele- en commerciële opnames kunnen tegen betaling plaatsvinden. Opnames moeten vooraf worden aangemeld via info@likeland.nl. Teams zonder vooraf aangevraagde toestemming en registratie krijgen geen toegang tot Likeland. Mail jouw aanvraag naar info@likeland.nl.

We leggen hier geen beperkingen op bij het gebruik van professionele apparatuur, tenzij je een rails wilt leggen voor een dolly (camera op wielen). In dat geval moeten we vooraf op de hoogte worden gesteld. Muziek-, video-, (semi)professionele- en commerciële opnames/beelden kunnen tegen betaling plaatsvinden.

Opnames moeten vooraf worden aangemeld via info@likeland.nl. Teams zonder vooraf aangevraagde toestemming en registratie krijgen geen toegang tot Likeland. Als je niet in bezit bent van professionele apparatuur, maar daar wel gebruik van wenst te maken dan kun je een aanvraag doen via info@likeland.nl of direct bij ons een professionele fotograaf huren.

Likeland is het makkelijkst bereikbaar met de auto. Kom je op de fiets? Ook geen probleem, want je kan zowel je auto als je fiets voor de deur parkeren. Er zijn geen oplaadmogelijkheden. Een parkeermunt voor de auto kost €4,- en is verkrijgbaar bij de kassa.

Het adres is Ekkersweijer 7, 5681 RZ in Best. Raadpleeg Google Maps voor de meest actuele route per auto, OV of met de fiets. Kijk op bezoek ons voor meer informatie.

Kinderwagens kunnen niet mee naar binnen. We hebben een speciale parkeerplaats in de centrale hal aangelegd. 😉 Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor schade, diefstal en/of verlies van persoonlijke eigendommen.

Jazeker! Kleine feestjes of grote evenementen, wij maken het graag mogelijk! Kom je met 10 personen of meer of wil je (een deel van) Likeland afhuren, neem dan contact met ons op via info@likeland.nl. Wij houden ons aan de actuele coronaregels van het RIVM.

Check eerst onze FAQ pagina voor de meest gestelde vragen. Is je vraag dan nog niet beantwoord? Stuur ons een mail op info@likeland.nl met jouw vraag en contactgegevens dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op (tijdens kantooruren).

Je bezoek maak je extra bijzonder als je deze laat vastleggen door een professionele fotograaf. Wij regelen dat graag voor je. Meer informatie hierover vind je op onze eventpagina onder het kopje super-de-luxe fotoshoot. Je kan ons voor beschikbaarheid mailen op info@likeland.nl.

Tickets en groepsboekingen

Likeland gaat per 28 augustus stoppen in Eventcentre Aquabest. Daarom staan tickets nu tijdelijk met een afscheidskorting in de ticketshop!!

Een regulier ticket kost nu €17,95 i.p.v. €19,95
Een kidsticket (0 t/m 12 jaar) kost nu €13,95 i.p.v. €15,95

Nee, tickets zijn uitsluitend online te boeken tot 15 minuten voor aanvang van het tijdslot. Dit om wachttijd aan de deur te beperken en de 1,5 meter afstand te kunnen garanderen.

Een regulier ticket is beschikbaar voor bezoekers vanaf 13 jaar. Kinderen van 0 t/m 12 jaar ontvangen korting op het reguliere ticket. Zij kunnen gebruik maken van een kidsticket.

Dat doen wij om wachtrijen te beperken en toezicht te kunnen houden op het aantal aanwezige bezoekers in Likeland i.v.m. COVID-19 regels. Kom om die reden ook niet eerder dan 15 minuten voor de start van jouw tijdslot.

Je kan tot 2 uur doorbrengen in de kamers van Likeland. Daarna vragen we je om ruimte bieden aan nieuwe bezoekers, zodat we ook aan hen de 1,5 meter kunnen garanderen.

Tickets omruilen is enkel mogelijk wanneer je kampt met klachten die coronagerelateerd zijn. Hiervoor kun je een mailtje sturen naar info@likeland.nl.

Tickets die zijn gekocht tijdens de eenmalige LOCK OFF ticketdeal kunnen alleen omgeruild worden tegen bijbetaling naar de originele ticketprijs.

Wij houden ons aan de regels van de AVG. Daarnaast gebruiken wij jouw gegevens volgens de regels van het RIVM als dit nodig blijkt.

Nee, je museumkaart is niet geldig in Likeland.

Nee, we kunnen de QR-code ook scannen vanaf je telefoon. Dat scheelt weer papier!

Likeland vragen FAQ Instagram museum

Volg Likeland op

COVID-19

Jouw gezondheid staat voorop! Wij hebben een covid-19 protocol opgesteld om een veilig bezoek aan Likeland te garanderen.

Voor de meest actuele informatie kan je terecht op de site van de RIVM. Wij worden gezien als doorstroomlocatie.