Hi!

Haal je kin maar van de vloer, want dit is Likeland. Wij openen onze grenzen naar een FULL COLOUR, jaw dropping, Instagrammable en TikTokwaardig speelveld! Deze tijdelijke Pop-up is een interactief walhalla voor elke social media junkie. Likeland is het grootste Instagram museum van Brabant. Of nee, het is veel meer dan dat…

Stap binnen in een over-the-top en hysterisch gestyleerde omgeving, waarvan je gelukshormoon door het dak schiet en de confetti uit je oren spuit. Jij bent de Content King of Queen en ster in jouw eigen verhaal. Jij bent de showstopper die alle feeds zal doen ontploffen.

Likeland is een kleurrijk speelveld van eindeloze fantasie, een ongelimiteerd bommetje van plezier en een knipoog naar het leven. In Likeland willen we het leven elke dag een stukje vrolijker maken. Trek je meest fotogenieke outfit aan, neem je camera mee en reis af naar een land vol uiteenlopende decors. Laat je creativiteit los op alles wat je ziet!

De plek is er, het verhaal maak je zelf. Zo veel content dat je favoriete social account voor een jaar ontploft en je vinger met een scrollblessure verplicht op vakantie moet. In Likeland is de enige grens die van jouw fantasie.

You are the lead in 

‘the story of your timeline’

Pop-up museum Likeland is een tijdelijk initiatief en geopend tot de zomer van 2021.

Likeland instagram museum tiktok hi

Impression